Over Patati

Match made in Brussels

Woon je in of rond Brussel? En wil je graag Nederlands of een andere taal oefenen op een leuke manier die wérkt? Dat kan, bij Patati: de community voor Brusselaars die mensen in contact brengt om talen uit te wisselen. Op de website ontmoet je de ideale tandempartner online. Daarna spreek je af in de echte wereld om samen dingen te doen én te leren.

Patati biedt je nog veel meer: via het Patati-nieuws krijg je taaltips, ontdek je weetjes, lees je interviews, noem maar op. Via de Patati-activiteiten kan je live een tandempartner zoeken in een toffe setting.

Patati is een initiatief van het Huis van het Nederlands Brussel. Brusselaars die hun Nederlands willen verbeteren, krijgen te weinig kansen om de taal te oefenen. Daarom biedt het Huis een groot aanbod van activiteiten om Nederlands te oefenen. En dat voor de meer dan 15.000 Brusselaars die Nederlands willen leren of de taal nóg beter willen spreken.

Leuke manieren om Nederlands te oefenen

Patati is maar een van de projecten om Nederlands te oefenen in Brussel. Het Huis van het Nederlands Brussel creëert nog veel meer kansen voor Brusselaars die Nederlands willen leren.

Benieuwd? Op www.nederlandsoefenen.be vind je alle plaatsen om je kennis van het Nederlands te vergroten.

Graag persoonlijk advies? Kom dan zeker langs in het Huis.

Huis Nederlands Brussel Team3