Over Patati

Match made in Brussels

Woon je in of rond Brussel? En wil je graag Nederlands of een andere taal oefenen op een leuke manier die wérkt? Dat kan, bij Patati: de community voor Brusselaars die mensen in contact brengt om talen uit te wisselen.

De patati's spreken meer dan honderd talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Arabisch, Pools, Russisch, Turks, en nog veel meer.

Op de website ontmoet je de ideale tandempartner online. Daarna spreek je af om samen dingen te doen én ondertussen talen te leren.

Via het Patati-nieuws krijg je taaltips, ontdek je weetjes en lees je interviews. Op onze Patati-activiteiten kan je live een tandempartner zoeken in een toffe setting.

Patati is een initiatief van het Huis van het Nederlands Brussel. Brusselaars die hun Nederlands willen verbeteren, krijgen te weinig kansen om de taal te oefenen. Daarom biedt het Huis van het Nederlands een groot aanbod van activiteiten om Nederlands te oefenen. En dat voor de meer dan 15.000 Brusselaars die Nederlands willen leren of de taal nóg beter willen spreken.

Andere mogelijkheden om Nederlands te oefenen

Patati is maar één van de projecten om Nederlands te oefenen in Brussel. Het Huis van het Nederlands Brussel creëert nog veel meer kansen voor Brusselaars die Nederlands willen leren.

Benieuwd? Op www.nederlandsoefeneninbrussel.be vind je tips & activiteiten om je kennis van het Nederlands te vergroten.

Graag persoonlijk advies? Kom dan zeker langs in het Huis.

Huis Nederlands Brussel Team3